Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο γραφείο του Βασιλειάδη

Λίγο μετά τις 23:30 ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, η οποία σημαδεύτηκε από το επεισόδιο ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Γιώργο Σκινδήλια.


Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο γραφείο του Βασιλειάδη | to10.gr

Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (15/3) ολοκληρώθηκε η  σύσκεψη στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με αφορμή τις τελευταίας εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ.

Μία σύσκεψη η οποία σημαδεύτηκε από το επεισόδιο ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Γιώργο Σκινδήλια, αλλά και την αποχώρηση του πρώτου, μία ώρα πριν την ολοκλήρωσή της.

Μάλιστα λίγο αργότερα ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η σύσκεψη αυτή «… δεν είχε κανένα νόημα. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε κανένα λόγω να δώσει το παρών».

Τελικά η σύσκεψη ολοκληρώθηκε περίπου στις 23:30  και όπως προέκυψε οι δύο «αιώνιοι δεν πρόκειται να αγωνιστούν την Κυριακή (17/3) στο  μεταξύ τους ντέρμπι ΣΕΦ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο