Ο Γιαννακόπουλος περίμενε τους Αγγελόπουλους στο πάρκινγκ: «Αντίο, αντίο εκεί στην Α2»

Ο Γιαννακόπουλος περίμενε τους Αγγελόπουλους στο πάρκινγκ: «Αντίο, αντίο εκεί στην Α2»

Μετά την αποχώρησή του από τη σύσκεψη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέβηκε στο πάρκινγκ και περίμενε τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο – Υβρεις και απειλές από το αφεντικό του Τριφυλλιού, που φώναζε στους Ερυθρόλευκους «Αντίο, αντίο εκεί στην Α2».

Επεισοδιακή ήταν η σύσκεψη έγινε στα γραφεία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τσακώνεται με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και τον «ερυθρόλευκο» αντιπρόεδρο, Γιώργο Σκινδήλια, και να αποχωρεί από τη συνάντηση σε έξαλλη κατάσταση.

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού έφυγε από το γραφείο εκτοξεύοντας ύβρεις και καταγγέλλοντας ότι δέχθηκε επιθέσεις από τους δύο παράγοντες του Ολυμπιακού, ενώ μετά το τέλος της σύσκεψης περίμενε στο πάρκινγκ τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού όσο βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του υπουργείου έκανε live μετάδοση στο Instagram, ενώ επίσης κατέγραψε σε ζωντανή μετάδοση και την αποχώρηση των προέδρων του Ολυμπιακού.

Στα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μεταξύ άλλων ανέφερε: «Επάνω έκανες τσαμπουκάδες Γιώργο. Πάνω ήξερες να κάνεις μαγκιές. 200 χρειάζεσαι για να φύγεις. Γεια σας γεια σας. Εκεί στην Α2. Αντίο αντίο εκεί στην Α2. Επάνω μου έλεγες κατέβα κάτω να παίξεις ξύλο. Πάνω μου έλεγες θα σου κάνω και θα σου δείξω. Αυτοί είναι οι πρόεδροί σας γαύροι. Θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι. Α ρε τεράστιοι. Ξεφτίλες. Αυτοί είναι οι πρόεδροι σας ρε γαύροι».

Ο Γιαννακόπουλος μάλιστα δεν δίστασε να ακολουθήσει το αυτοκίνητο των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, συνεχίζοντας το live στο Instagram, αλλά και τις ύβρεις προς τους δύο προέδρους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Οι αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό ήταν συνεχόμενες, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να καλύπτει την αποχώρηση των παραγόντων του Ολυμπιακού και να τους καθυβρίζει καθόλη τη διάρκεια.

https://twitter.com/red_bound_/status/1106693207000338432

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ