Βασιλόπουλος: «Αρνούμαι να μιλήσω για μπάσκετ, όταν συμβαίνουν επεισόδια»

Βασιλόπουλος: «Αρνούμαι να μιλήσω για μπάσκετ, όταν συμβαίνουν επεισόδια»

Ο πολύπειρος φόργουορντ, τόνισε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, ότι νιώθει ντροπή για τα όσα έγιναν μέσα στο γήπεδο του Περιστερίου, ενώ ευχήθηκε να μην γίνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο.

Απογοητευμένος και δυσαρεστημένος ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ξέσπασε για όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη στο Περιστέρι και τόνισε πως αξίζει κάτι καλύτερο και πιο όμορφο στη νέα γενιά.

Ακόμα ο Έλληνας φόργουορντ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι χάρηκε που τα παιδιά του δεν πήγαν στο γήπεδο, για να δουν το «θέαμα».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος:

«Αρνούμαι να μιλήσω για μπάσκετ και να πούμε τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι με το Λαύριο όταν, εν έτει 2019, συμβαίνουν επεισόδια μέσα στα γήπεδα. Είναι κατακριτέα, τα καταδικάζουμε κι εγώ προσωπικά, ντρέπομαι!

Ντρέπομαι γιατί είμαι ένας άνθρωπος που παίζω μπάσκετ για να έρθει η οικογένεια μου να με δει, για να με χειροκροτήσουν τα παιδιά μου.

Με όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Άρη, πραγματικά ευχόμουν και χάρηκα που τα παιδιά μου δεν ήρθαν στο γήπεδο και δεν κινδύνεψαν. Στεναχωρήθηκα όμως για όλα τα υπόλοιπα που αντίκρισαν αυτό το θέαμα. Τους αξίζει κάτι πολύ πιο όμορφο!

Εύχομαι κι ελπίζω να μην ξανά συμβούν τέτοια περιστατικά, πόσο μάλλον και στο γήπεδο μας που έχουμε αποδείξει πως διαθέτουμε οικογενειακό κλίμα.

Πρέπει να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το μπάσκετ που τόσο αγαπάμε και να προσφέρουμε ωραίες εικόνες στα παιδιά και στους φιλάθλους που έρχονται να μας δουν. Άλλωστε, και γι’ αυτούς παίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ