Ξεπέρασε τον Ίβκοβιτς ο Πεδουλάκης (pic)

Ξεπέρασε τον Ίβκοβιτς ο Πεδουλάκης (pic)

Μια μεγάλη διάκριση για τον Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος ανέβηκε στην πέμπτη θέση της λίστας με τα περισσότερα παιχνίδια στην Basket League.

Μια μεγάλη διάκριση για τον Αργύρη Πεδουλάκη επιφύλασσε ο αγώνας του Περιστερίου απέναντι στο Λαύριο, καθώς ο Έλληνας τεχνικός ανέβηκε στην πέμπτη θέση με τους περισσότερους αγώνες στην Basket League, έχοντας 440 παιχνίδια.

Μάλιστα η διάκριση του 54χρονου τεχνικού θεωρείται ακόμη πιο μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς πως ξεπέρασε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς που είχε 439 ματς.

Βέβαια η επιτυχία του Αργύρη Πεδουλάκη δεν συνδυάστηκε με νίκη αφού η ομάδα του Περιστερίου ηττήθηκε με σκορ 83-55 από το Λάυριο.

Το Περιστέρι έκανε μια ανάρτηση στα social media με την οποία συγχαίρει τον Έλληνα προπονητή για τη επιτυχία του γράφοντας:

«Ο Αργύρης Πεδουλάκης έγραψε ιστορία το απόγευμα του Σαββάτου (23/3/19)! Ο προπονητής του Περιστερίου Βίκος Cola έφτασε τους 4️40 αγώνες στην Basket League & μπήκε στο Top-5 αφήνοντας πίσω του, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς! Στην 20ετή πορεία του στους ελληνικούς πάγκους, ο «Άρτζι» μετράει 244 νίκες και 197 ήττες».

Εδώ η ανάρτηση του Περιστερίου:

https://www.instagram.com/p/BvYw9r0H7He/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ