«Ο Πιτίνο ιδανικός για το Αλαμπάμα»

«Ο Πιτίνο ιδανικός για το Αλαμπάμα»

Ρεπορτάζ- πρόταση εμφανίζει τον 66χρονο τεχνικό ως υποψήφιο για τον πάγκο του κολλεγίου.

Η αποχώρηση του Ειβερι Τζόνσον από την τεχνική ηγεσία του κολλεγίου Αλαμπάμα έχει δημιουργήσει κενό και οι υπεύθυνοι του προγράμματος αναζητούν τον διάδοχό του.

Ενας από αυτούς λοιπόν εμφανίζεται από ΜΜΕ της Πολιτείας ο Ρικ Πιτίνο.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Τζόζεφ Γκούντμαν στο «Al.com», έκανε ειδική αναφορά στον 66χρονο προπονητή τον οποίο και χαρακτήρισε ως μια εξαιρετική περίπτωση για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Το ρεπορτάζ ουσιαστικά αποτελεί πρόταση του συντάκτη και άρχισαν να το αναπαράγουν και άλλα Μέσα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το δεδομένο ή κάτι το συγκεκριμένο.

Εκτός του προπονητή του Παναθηναϊκού, ο δημοσιογράφος ανέφερε και άλλα ονόματα όπως των Στιβ Προμ, Φρεντ Χόιμπεργκ, Κέλβιν Σάμπσον, Άντι Κένεντι αλλά υπογράμμισε ότι το όνομα που πρέπει να κοιτάξουν οι άνθρωποι του Αλαμπάμα, είναι αυτό του Ρικ Πιτίνο.

Βέβαια ξεκαθαρίζει ότι αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις λόγω των όσων είχαν προηγηθεί με τον Αμερικανό προπονητή. Παρόλα αυτά υπογραμμίζει ότι πρόκειται για έναν από τους τρεις καλύτερους προπονητές στην ιστορία του κολεγιακού μπάσκετ και ότι θα έπρεπε να τον πάρουν τηλέφωνο για μια πρώτη επαφή ή όπως γράφει χαρακτηριστικά «Εστω να τον καλέσουν για ένα φαγητό».

Το σίγουρο είναι πάντως πως στα σχόλια υπάρχουν πολλές αντιδράσεις στο υποτιθέμενο σενάριο να αναλάβει ο Πιτίνο το κολλέγιο, λόγω του σκανδάλου στο Λούιβιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ