Άρης: Παραμένει εκτός ο Μπελ

Άρης: Παραμένει εκτός ο Μπελ

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και έτσι η συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ κρίνεται αμφίβολη.

Ο «πονοκέφαλος» που ακούει στο όνομα Γκάρι Μπελ παραμένει για τον Γιάννη Καστρίτη. Ο Αμερικανός γκαρντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στο γόνατο και έτσι έμεινε εκτός προγράμματος και την Πέμπτη (28/3).

Ετσι η συμμετοχή του στο δύσκολο ματς με την ΑΕΚ το Σάββατο παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Θυμίζουμε ότι ο Μπελ αγωνίστηκε για 10 λεπτά στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όντας όμως «σκιά του εαυτού του και εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του.

Συνεπώς ο Καστρίτης δεν θέλει και να τον πιέσει προκειμένου να επιστρέψει απολύτως καλά στις υπόλοιπες υποχρεώσεις του της ομάδας.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Με μια απογευματινή προπόνηση, ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (28/03) την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (30/03, 17:00, Cosmote Sport4HD), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Betshop Basket League.

Ο Γκάρι Μπελ  ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο. Πριν πατήσουν οι παίκτες το παρκέ του «Nick Galis Hall», έγινε ανάλυση του Σαββατιάτικου αντιπάλου με τη χρήση video. Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (29/03), με μια μεσημεριανή προπόνηση και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ