Τέλος η σεζόν για Σπανούλη!

Τέλος η σεζόν για Σπανούλη!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει υποστεί ρήξη περονιαίου και πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί για να αποκατασταθεί η ζημιά του.

Σοκ για τον Ολυμπιακό που χάνει τον αρχηγό του για τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλό του. Αρχικά οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για διάστρεμμα, με τους φόβους πάντως για κάτι πιο σοβαρό να υπάρχουν από εκείνο το παιχνίδι.

Όπως ενημέρωσε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστος Μπαφές, ο αρχηγός των Πειραιωτών υπέστη ρήξη περονιαίου και πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί για να αποκατασταθεί η ζημιά του. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τη σεζόν, με τον ηγέτη των Ερυθρόλευκων να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα του Πειραιά.

Η αποκατάσταση του θα χρειαστεί αρκετό χρόνο, με τον Ολυμπιακό να αναγκάζεται πλέον να πορευτεί χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά θα χρειαστεί τουλάχιστον 4 μήνες για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση…

Λίγο αργότερα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, εξέδωσε ανακοίνωση η οποία έλεγε: «Τεράστιο πλήγμα για την ομάδα μας. Ο αρχηγός μας, Βασίλης Σπανούλης, έχει υποστεί ρήξη στο περονιαίο και θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Αυτό σημαίνει πως ο V-Span θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ