Πιτίνο: «Μας ένοιαζε να μην χτυπήσει κανείς»!

Πιτίνο: «Μας ένοιαζε να μην χτυπήσει κανείς»!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν φάνηκε να ανησυχεί για την ήττα της ομάδας του από το Περιστέρι.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Περιστέρι:

«Θα ήθελα να συγχαρώ το Περιστέρι. Έκανε πολύ καλή δουλειά. Ο στόχος μας ήταν φυσικά να κερδίσουμε, αλλά το σημαντικό ήταν να μην έχουμε τραυματισμούς.  Είμαστε ικανοποιημένοι που κανένας παίκτης μας δεν τραυματίστηκε. Προχωράμε, κοιτάμε μπροστά για να προετοιμαστούμε για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν τον προβληματίζει κάτι ενόψει του αγώνα με τη Μπουντούτσνοστ μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης και Περιστέρι, ο Αμερικανός τεχνικός απάντησε πως:

«Ο στόχος ήταν να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Γι’ αυτό και ξεκούρασα τον Καλάθη και πειραματίστηκα με άλλα πράγματα. Θέλαμε να κερδίσουμε το ματς, αλλά αυτό που μας ένοιαζε ήταν να μην χτυπήσει κανένας και να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη.

Ένας από τους στόχους μας δεν ήταν να πάρουμε αήττητοι το πρωτάθλημα, αλλά να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Έχω ζήσει πολλές εμπειρίες εδώ. Έναν τελικό Κυπέλλου με μικρά παιδιά, ένα παιχνίδι Κυπέλλου να μη βγαίνει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, ένα παιχνίδι πρωταθλήματος να μην κατεβαίνει η αντίπαλη ομάδα και ένα παιχνίδι σε άδειο γήπεδο. Περιμένω το επόμενο παιχνίδι να έχει μόνο γυναίκες 25-40 ετών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ