Οι ασίστ του Μάντζα και τα ρεκόρ του Μίλου

Οι ασίστ του Μάντζα και τα ρεκόρ του Μίλου

Οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Νίκολα Μιλουτίνοφ, προχώρησαν σε ιστορικές επιδόσεις στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο στην Κρήτη για την Α1

Ιδιαίτερο ήταν το παιχνίδι στην Κρήτη για δύο ακόμα παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, πέτυχαν σημαντικά ρεκόρ στην αναμέτρηση στο Ρέθυμνο για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τις επτά ασίστ που είχε (ατομικό ρεκόρ περιόδου), ο «Μάντζα» έφτασε τις 694 στην Betshop Basket League κι έγινε ο 17ος πασέρ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ο διεθνής γκαρντ ξεπέρασε τον Μπάιρον Ντίνκινς που είχε 693.

Αναφορικά με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Σέρβος σέντερ έγινε ο 11ος ξένος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού. Με τους 14 πόντους του, έφτασε τους 702 και ξεπέρασε τον Τζόνι Ρότζερς που φορώντας τα ερυθρόλευκα στη διετία 1997-99, σημείωσε 692 πόντους.

Ταυτόχρονα, με τα επτά εύστοχα δίποντα του, ο Μίλου έφτασε τα 279 και μπήκε στην πρώτη πεντάδα της σχετικής λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού, προσπερνώντας τον Ιγκνάθιο Ντε Μιγκέλ που είχε 276 στην τετραετία 1999-2003.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ