Κουτσός: «Δεν παρατάμε τίποτα»

Κουτσός: «Δεν παρατάμε τίποτα»

Ο προπονητής της Κύμης έστειλε το μήνυμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

O Ισίδωρος Κουτσός ήταν απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα και την ήττα από το Ρέθυμνο, αλλά υπογράμμισε πως η Κύμη δεν θα παραδοθεί.

Αναλυτικά είπε: «Μιλώντας αγωνιστικά, θα ήθελα να σταθώ στο ότι δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τους δύο ικανότατους σκόρερ του Ρεθύμνου, τον Μπαρτ και τον Χίκι, ενώ ήταν πρόβλημα ότι εμφανίστηκε ένας ακόμα, ο Μπάντερ. Το παιχνίδι κρίθηκε κυρίως από το κομμάτι των προσωπικοτήτων.

Ουσιαστικά η περισσότεροι πόντοι του Ρεθύμνου ήρθαν από αυτούς τους τρεις ξένους του, που ήταν σε πολύ καλή ημέρα και πήραν πολλά μεγάλα σουτ. Από την άλλη, για εμάς ορισμένοι παίκτες μας φάνηκαν να έχουν κάποιο ψυχολογικό βάρος το οποί φάνηκε στο επιθετικό μας κομμάτι.

Αυτό όμως που στοίχισε περισσότερο ήταν η άμυνα μας που ήμασταν κάπως διστακτικοί σε σχέση με την επιθετικότητα που είχαμε τις προηγούμενες φορές.

Δεν παρατάμε τίποτα, η τύχη μας είναι καθαρά στα χέρια μας. Θα πάμε να χτυπήσουμε το επόμενο παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ και που με νίκη θα είμαστε και πάλι σε ένα πολύ καλό μονοπάτι για να σώσουμε την ομάδα μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ