Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός – Κολοσσός

Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός – Κολοσσός

Ταλαιπωρία για τους Ροδίτες, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πετάξουν για την Αθηνα λόγω κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το ματς με τον Ολυμπιακό.

Μεγάλη ταλαιπωρία για την ομάδα του Κολοσσού.

Οι νησιώτες δεν κατάφεραν να πετάξουν για την Αθήνα εξαιτίας της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το ματς με τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της Basket League, που ήταν προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:45.

Αρχικά, είχε προγραμματιστεί η αποστολή της ομάδας του Στέργιου Κουφού να πετάξει στις 18:00, ωστόσο, η πτήση δεν πραγματοποιήθηκε. Η αποστολή περίμενε στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» μήπως και καταφέρει να πετάξει στις 20:40, με τον καιρό πάντως να είναι… αντίπαλος και να μένει στο «νησί των Ιπποτών».

Το plan b του Κολοσσού ήταν να έρθει αυθημερόν στην Αθήνα για το παιχνίδι στο ΣΕΦ, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήρια για όλη την αποστολή.  Ως εκ τούτου, το ματς με τους Ερυθρόλευκους αναβλήθηκε και θα προγραμματιστεί εκ νέου από τον ΕΣΑΚΕ σε νέα ημερομηνία, σε συνεννόηση πάντα με τις δύο ομάδες.

Η ανακοίνωση:

Λόγω της αδυναμίας της αποστολής του Κολοσσού H Hotels να αναχωρήσει αεροπορικώς σήμερα Σάββατο (6/4) από την Ρόδο εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Κολοσσός H Hotels που είχε προγραμματιστεί για αύριο Κυριακή (7/4) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League αναβάλλεται μετά από ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί εντός των αμέσως επόμενων ημερών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ