ΠΑΟΚ: Με Γκάρετ απέναντι στον Πανιώνιο

ΠΑΟΚ: Με Γκάρετ απέναντι στον Πανιώνιο

Ο Αμερικανός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική, αλλά σφίγγει τα δόντια και δηλώνει «παρών» για το ματς με τον Πανιώνιο.

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του PAOK Sports Arena, καθώς η κεντρική σάλα του σταδίου ήταν κατειλημμένη για αγώνα βόλεϊ, ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για την αυριανή, εντός έδρας, αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 23ης «στροφής» της Basket League, με τον Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ (15.45).

Μάχη για την οποία ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάριους Γκάρετ, αν και ο Αμερικανός σέντερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική. Ένα πρόβλημα που αποκόμισε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Πανιώνιο τόνισε: «Ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα πολύ φορμαρισμένη. Το αποδεικνύουν τα τελευταία του αποτελέσματα, με νίκες εντός και εκτός έδρας. Όλα αυτά δείχνουν και τη βελτίωση του Πανιωνίου το τελευταίο δίμηνο. Βασικός μας στόχος είναι να έχουμε μία καλύτερη εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής, να είμαστε πολύ πιο επιθετικοί και στην άμυνα κατά πρώτο λόγο και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε και να εκτελέσουμε καλύτερα τις επιθέσεις μας για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι σημαντικό πλησιάζοντας προς το φινάλε της κανονικής περιόδου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ