Σκούτσι Σμιθ: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Ράιαν Χάροου (vid)

Σκούτσι Σμιθ: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Ράιαν Χάροου (vid)

Ο 24χρονος γκαρντ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και μάλιστα παρακολούθησε από κοντά το ματς με τον Ολυμπιακό – Το βιογραφικό του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Περιστερίου.

Ο κύβος ερρίφθη. Το Περιστέρι προχωράει στην αντικατάσταση του Ράιαν Χάροου, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ δεν κατάφερε να επιστρέψει στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην αρχή της σεζόν.

Ο 27χρονος άσος γύρισε στη δράση, αλλά συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων να προχωράει στην αντικατάστασή του με τον Σκούτσι Σμιθ. Ο 24χρονος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και μάλιστα το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Το πραγματικό του όνομα είναι Ντάισον, αλλά ο παππούς του όταν ήταν μικρός του «κόλλησε» το παρατσούκλι Σκούτσι Σμιθ. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από το Περιστέρι.

Ο 24χρονος έχει ύψους 1,88μ. και αποφοίτησε από το Dayton το 2017 χωρίς ωστόσο να γίνει ντραφτ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Αυστραλία και τα χρώματα των Cairns Taipans, έχοντας 10.2 πόντους και 2.3 ασίστ σε 27 συμμετοχές.

Φέτος, συμμετείχε στο summer league με τους Καβαλίερς, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στην G League με τη θυγατρική τους ομάδα, τους Canton Charge, στους οποίους είχε μέσο όρο 12,3 πόντους, 6,2 ασίστ και 4,6 ριμπάουντ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ