Μπλατ: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»

Μπλατ: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως τα προβλήματα δεν πρόκειται να κρατήσουν πίσω τους Ερυθρόλευκους, ενώ τόνισε ότι θα κινηθεί για παίκτη η ομάδα του Πειραιά.

Ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εντός και εκτός παρκέ.

Αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ότι: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τον τρόπο που έπαιξαν, πάλεψαν και εκπροσωπήσαν το κλαμπ με τον καλύτερο τρόπο. Παίξανε μαζί και στις δύο άκρες του παρκέ, σε επίθεση και άμυνα. Είναι μια καλή και σημαντική νίκη για εμάς και χαίρομαι που την έφεραν τα παιδιά».

Αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας ο Μπλατ δήλωσε: «Επιστρέφει ο Γκος αρχικά από την κηδεία και περιμένω να φέρουμε ακόμα έναν παίκτη να βοηθήσει την ομάδα, δεν εγγυώμαι αλλά πιστεύω πως θα το κάνουμε. Θα συνεχίσουμε με αυτή την καλή ομάδα που έχουμε ως το τέλος.

Δεν έχω απάντηση σε αυτό για αυτό τώρα αλλά πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να δρούμε με την ίδια συνέχεια που έχουμε αυτή τη στιγμή».

Σε ερώτηση αν έχει επηρεάσει τον Ολυμπιακό και τους παίκτες η αποχώρηση από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είπε: «Όλοι ξέρουν τι αισθάνθηκα σε εκείνο το παιχνίδι αυτό που έγινε σε αυτό ο παιχνίδι ήταν απίστευτο, ντροπιαστικό, τραγικό. Αυτό σκέφτηκα για εκείνο το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις, αλλά στηρίζω τον Ολυμπιακό σε ό,τι και αν κάνει. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η σεζόν».

Για το αν του κάνει εντύπωση που οι τρεις διαιτητές του Κυπέλλου Ελλάδας δεν έχουν οριστεί από τότε σε αγώνα του Ολυμπιακού, αλλά και αν ο παίκτης θα αποκτηθεί πριν την επόμενη κλήρωση των διαιτητών: «Δεν ξέρω πότε θα έρθει ο παίκτης. Θα συνεχίσουμε όπως πηγαίνει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Ξέρετε όλοι πως αισθάνομαι για ό,τι έκαναν σε εκείνο το παιχνίδι. Και όσοι έχουν την κατανόηση και την αντικειμενικότητα είδαν πως ό,τι έκαναν σε εκείνο το παιχνίδι ήταν απίστευτο, απαίσιο, ντροπή και άσχημο. Δεν το είχα ξαναδεί και ελπίζω να μην το ξαναδώ. Ήταν ντροπή και έλλειψη σεβασμού. Αυτό σκέφτομαι, όταν σκέφτομαι εκείνο το παιχνίδι. Δεν είναι όμως στο χέρι μου κάποιες αποφάσεις που ήρθαν μετά από τις δικές τους ενέργειες. Αλλά στηρίζω το σύλλογο και ό,τι αποφασίσει να κάνει».

Για το εάν είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει σε τόσες διαφορετικές περιπτώσεις προβλημάτων, ο Μπλατ είπε: «Δεν είναι κακό το να μιλάνε οι παίκτες με την διοίκηση και αυτό γίνεται πάντα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις αποχωρήσεις, δεν είναι εύκολη κατάσταση για εμένα, όμως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς. Μαθαίνεις από τις δυσκολίες και προσπαθείς να βγεις από μια δυσκολία με τον καλύτερο τρόπο» για να συνεχίσει σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση του Μπόγρη πως: «Κοουτσάρισα για να κερδίσω το παιχνίδι. Είναι ένα σημείο που δεν σκέφτεσαι το πόσο παίζει ο καθένας και πόσοι παίκτες παίζουν. Το να χάσουμε τον Πρίντεζη ήταν ένα σοκ και ήταν κάτι δύσκολο για εμάς. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολη ομάδα. Έχει πάρει πολλές νίκες. Και υπό τις συνθήκες που έγινε ο αγώνας, το ότι κερδίσαμε με τόσους πόντους».

Τέλος και αναφορικά με τις αποχωρήσεις μέσα στη σεζόν ο Μπλατ σχολίασε: «Κάθε τι που συμβαίνει είναι δική μου ευθύνη και ευθύνομαι για το κάθε τι που γίνεται. Ο Τίμα ζήτησε να φύγει και έκανε μια καλή συμφωνία. Όσον αφορά τους άλλους δύο επιτρέψτε μου να σκέφτομαι αυτούς που έχουμε τώρα στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ