Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Γουίλ Τσέρι (vids)

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Γουίλ Τσέρι (vids)

Tο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και όσα περιμένει ο Μπλατ από τον 28χρονο βραχύσωμο γκαρντ.

Και το όνομα αυτού: Γουίλ Τσέρι. Οι Ερυθρόλευκοι δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια μετά το τέλος με τον Μπριάντε Ουέμπερ και την ιστορία του Άξελ Τουπάν και υπέγραψαν τον Αμερικανό γκαρντ, με τον οποίο γνωρίζεται καλά ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο ύψους 1,85μ 28χρονος πλέι μέικερ έγινε μέλος των Κλίβελαντ Καβαλίερς τον Ιούλιο του 2014, έφυγε για τους Ράπτορς στις αρχές του Αυγούστου όμως επέστρεψε στην ομάδα του Μπλατ και συγκεκριμένα στην θυγατρική τους, τους Canton Charge, στις 2 Νοεμβρίου.

Δεν στέριωσε ομως στο ΝΒΑ αφού μετά απο 8 συμμετοχές κόπηκε από τους Καβς και μετακόμισε στην Λιθουνία για λογαριασμό της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Τι κερδίζει από την παρουσία του στο Λιμάνι ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ας είμαστε όσο πιο κυνικοί γίνεται. Σίγουρα έναν ακόμα παίκτη στην περιφέρειά του. Ο Αμερικανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του έναν αθλητή που γνωρίζει και ξέρει τι μπορεί να περιμένει ακριβώς από αυτόν.

Πρόκειται για έναν βραχύσωμο γκαρντ που του αρέσει να διασπά την άμυνα με ντράιβ. Δεν θεωρείται και ο καλύτερος σουτέρ του κόσμου, αφου του αρέσει να δημιουργεί ρήγματα και είτε να πασάρει είτε να απειλεί από κοντινή απόσταση.

Αν και κοντός για τα δεδομένα του σύγχρονου μπάσκετ, δεν είναι κατηγορία φτερού. Πιέζει καλά στην μπάλα, έχει έφεση στα κλεψίματα και είναι από τους παίκτες που δεν θα φοβηθούν να βάλει τα χέρια του στην φωτιά. Στο κολλέγιο είχε 2,3 κλεψίματα ανά παιχνίδι και ακόμα και στην GLeague, με τη θυγατρική των Ουόριορς είχε 1,6 ανά ματς, που μπορεί να λέει πολλά αν σκεφτεί κανείς πρόκειται για μία λίγκα που πολλοί.. αγνοούν την άμυνα. Δεν είναι βέβαια όλα μέλι… γάλα στην περίπτωσή του βέβαια, αφού δεν είναι ένας αξιόπιστος σουτέρ και γενικότερα δεν διαθέτει (ή δεν τα έχει δείξει μέχρι στιγμής) τα στοιχεία για να τον κάνουν πρωταγωνιστή σε μία ομάδα.

Συν τοις άλλοις δεν έχει στεριώσει σε κάποιο σύλλογο στην Ευρώπη,  με τον Ολυμπιακό να είναι ο πέμπτος σταθμός της καριέρας του στην Γηραιά ήπειρο.

Ο Αμερικανός εξάλλου έρχεται στο Λιμάνι για να παίξει τα επόμενα τρία ματς του πρωταθλήματος που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Α1 και για τα πλέι οφ.

Βέβαια στα παραπάνω, ισχύουν όσα γνωρίζουμε για τον Ολυμπιακό, δηλαδή τις περιπτώσεις των ξένων διαιτητών στις κόντρες με τον Παναθηναϊκό και τους… ανεπιθύμητους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.

https://www.youtube.com/watch?v=FP74V2eDuTY

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ