Τζέιμς: «Να είστε καλοί φίλαθλοι και να μας υποστηρίζετε» (pic)

Τζέιμς: «Να είστε καλοί φίλαθλοι και να μας υποστηρίζετε» (pic)

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ, Ντελρόι Τζέιμς, ανάρτησε ένα μήνυμα στα social media, στα ελληνικά, και κάλεσε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την «Ένωση».

Η ήττα της ΑΕΚ από τον Πανιώνιο με σκορ 78-74, για την 24η αγωνιστική της Basket League, έφερε γκρίνια στις τάξεις των οπαδών της «Ένωσης», με κάποιους μάλιστα να στέλνουν και απειλητικά μηνύματα προς τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ντελρόι Τζέιμς, που προφανώς έγινε στόχος, ανέβασε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γραμμένο στα Ελληνικά, με το οποίο καλεί τους φίλους της ΑΕΚ να μην στηρίζουν την ομάδα μόνο όταν κατακτά τρόπαια, αλλά και όταν αυτή χάνει.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο παίκτης της ΑΕΚ, Ντελρόι Τζέιμς:

«Φίλοι της ΑΕΚ… Όταν χάνουμε δύσκολα παιχνίδια, κανείς δεν είναι πιο αναστατωμένος και τρελαμένος από εμάς στην ομάδα. Να είστε καλοί φίλαθλοι και να μας υποστηρίζετε… Όχι μόνο όταν ανεβαίνουμε στο βάθρο και κατακτούμε τίτλους. Όλοι σε αυτή την ομάδα παίζουμε για να κερδίζουμε.

Τα ασεβή μηνύματα που μας στέλνουν κάποιοι από εσάς για τις οικογένειές μας και την ζωή μας λέει πολλά για εσάς που δεν βρίσκεστε στην ομάδα.

Σας ευχαριστώ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ