Ρέθυμνο: Τρεις σερί νίκες μετά από 15 μήνες

Ρέθυμνο: Τρεις σερί νίκες μετά από 15 μήνες

Το Ρέθυμνο για να κάνει αυτό το ρεκόρ, έφτασε και στα τρία παιχνίδια τους 80 πόντους έχοντας διψήφιο αριθμό εύστοχων τρίποντων.

Ιδανικά έκλεισε για το Ρέθυμνο Cretan Kings το «βαρύ» πρόγραμμα των τριών αγωνιστικών σε οχτώ ημέρες, αφού στη διάρκεια του έκανε το 3/3 κόντρα σε Κύμη, Κολοσσό H Hotels και Ήφαιστο, στο μοναδικό του σερί νικών στη φετινή Betshop Basket League αφού οι τρεις προηγούμενες νίκες του δεν ακολουθήθηκαν από άλλη επιτυχία. Για τους Κρητικούς αυτή είναι η πρώτη φορά που φτάνουν σε τρεις διαδοχικές νίκες μετά από 15 μήνες.

Το ίδιο σερί είχαν «χτίσει» στη διάρκεια του περσινού Πρωταθλήματος από τη 10η ως τη 12η αγωνιστική νικώντας κατά σειρά στις 30 Δεκεμβρίου 2017 την Κύμη εντός με 83-73 (Γιαννοπουλος 22, Γκούντγουιν και Άρμστεντ 18), στις 6 Ιανουαρίου 2018 τα Τρίκαλα BC Aries εκτός έδρας με 86-76 στην παράταση (Μούντι 28π, 9ασ, 47ran., Γκούντγουιν 14π, 11ρ.) και τον Άρη εντός έδρας με 80-73 (Μούντι 28π, 9ασ, 47ran., Γκούντγουιν 14π, 11ρ.).

Το Ρέθυμνο Cretan Kings για να κάνει αυτό το ρεκόρ, έφτασε και στα τρία παιχνίδια τους 80 πόντους έχοντας διψήφιο αριθμό εύστοχων τρίποντων, ενώ πριν από τα παιχνίδια αυτού του 8ημέρου είχε μετρήσει επτά διαδοχικά παιχνίδια με μονοψήφιο αριθμό. Τα 14 εύστοχα που είχε χθες αποτελούν ισοφάριση της κορυφαίας φετινής επίδοσης του, αφού τόσα είχε και μεσοβδόμαδα κόντρα στον Κολοσσό H Hotels.

Σε ατομικό επίπεδο…

*Ο Κιθ Κλάντον είχε οχτώ ριμπάουντ, έφτασε τα 157 στο φετινό Πρωτάθλημα κι έγινε ο 12ος ριμπάουντερ στην ιστορία της ομάδας στην κατηγορία, αφού ξεπέρασε τον Μιλένκο Τέπιτς που είχε 150 στη σεζόν 2007-08 και τον Τάιλερ Στόουν που είχε 153 στη σεζόν 2015-16.

Ακόμη ο Αμερικανός σέντερ ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στην Betshop Basket League, μοιράζοντας πέντε ασίστ. Τόσες είχε στο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη αλλά και στον πρώτο αγώνα πλέι οφ του 2017 μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Λαυρίου Aegean Cargo. Με αυτές τις πέντε ασίστ μάλιστα, ο Κλάντον ξεπέρασε τις 100 στην κατηγορία.

*Με τα τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ που είχε χθες, ο Τράβις Ντάνιελς έγινε ο 5ος παίκτης στην ιστορία του Ρεθύμνου Cretan Kings που έφτασε τα 200 στην Betshop Basket League.

*Με τις οχτώ εύστοχες βολές του, ο Στιβ Μπαρτ έφτασε τις 126 στη σεζόν και έγινε ο 4ος της σχετικής λίστας των Κρητικών στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τον Ντιόντε Κρίστμας που είχε 120.

*Από την πλευρά του Ήφαιστου, ο Τόντρικ Γκότσερ με τις τρεις ασίστ που είχε στο χθεσινό παιχνίδι, ξεπέρασε τις 100 στην Betshop Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ