ΑΕΚ: Ηρθε στην Αθήνα ο Γκέιμπ Γιορκ

ΑΕΚ: Ηρθε στην Αθήνα ο Γκέιμπ Γιορκ

Ο Αμερικανός γκαρντ κατά την άφιξη του στην χώρα μας παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος και εξήγησε ότι προτίμησε την ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες.

Στην Ελλάδα έφτασε τα βράδυ της Κυριακής (14/4) για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Γκέιμπ Γιορκ.

Ο Αμερικανός γκαρντ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την προοπτική του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ενωση και εξήγησε ότι διάλεξε την ομάδα του Λούκα Μπάνκι ανάμεσα και σε άλλες προτάσεις που είχε από Αυστραλία και Κίνα.

«Ήταν πολύ απλό να πω ναι στην πρόταση της ΑΕΚ. Είχα ενδιαφέρον από ομάδες της Αυστραλίας και της Κίνας, αλλά παίζοντας εδώ πέρυσι και βλέποντας πόσο ενθουσιώδης είναι οι φίλοι της ΑΕΚ έκαναν τα πάντα πιο εύκολα για μένα στην απόφαση μου. Η Αθήνα είναι πολύ όμορφη πόλη, μοιάζει με το Λος Άντζελες και είναι χαρούμενος που είμαι εδώ» σχολίασε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και προσέθεσε:

«Θέλω να δώσω τα πάντα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και ότι χρειαστεί. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι ζητήσει ο προπονητής. Είτε έχω Μίρκο είτε μεγάλο ρόλο είναι έτοιμος να κάνω το παν για να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω τον Βινς Χάντερ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και παίζει σε υψηλό επίπεδο. Επίσης ξέρω τον Ντελροι Τζέιμς και γνωρίζω πόσο μπορεί να βοηθήσει».

Κλείνοντας, ο Γκέιμπ Γιορκ έκανε κάλεσμα στήριξης στους φίλους της Ένωσης: «Ελπίζω ο κόσμος να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Υπάρχουν χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας. Και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι της ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ