Γουίλ Τσέρι: Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Γουίλ Τσέρι: Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

To10.gr βρέθηκε στον αεροδρόμιο κατά την άφιξη του Γουίλ Τσέρι ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Όπως αναμενόταν ο Γουίλ Τσέρι έφτασε στην χώρα μας το βράδυ της Δευτέρας (15/4) λίγο μετά τις 10. Για την ακρίβεια ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε από το Σαν Φρανσίσκο μέσω Μονάχου, φτάνοντας στην προγραμματισμένη ώρα της πτήσης του (22:25). To10.gr βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την άφιξη του και σας παραθέτει βίντεο και φωτογραφίες.

«Ήρθα για τον Μπλατ. Δεν το Σκέφτηκα ούτε στιγμή. Ήταν μια τεράστια ευκαιρία», είπε αρχικά το νέο απόκτημα των Πειραιωτών ο οποίος παρουσιάστηκε ευδιάθετος και δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ξέρω ότι αυτή η ομάδα έχει ιστορία. Η αντιπαλότητα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού είναι τρελή, η ατμόσφαιρα είναι τρελή. Ξέρω τι συμβαίνει και ήθελα να το ζήσω. Το ΣΕΦ είναι από τις πιο ιστορικές έδρες, δεν έχω μπει ακόμη σε αυτή. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω μέρος της.

Συνεργαστήκαμε με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο Summer League και τους Καβαλίερς, ήλπιζα μια μέρα να με πάρει μαζί του. Συνέβη τώρα, το timing παίζει σημαντικό ρόλο. Τον ενδιαφέρουν οι παίκτες του, τον σέβομαι απεριόριστα και τώρα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Μου πήρε… δύο δευτερόλεπτα για να αποφασίσω. Θα πω στον κόσμο να μην ανησυχεί για εμένα, θα παίζω πάντα στο 110%, δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την προσπάθειά μου. Δεν χρειάζεται να με διδάξει κάποιος κάτι, ήρθα για να κερδίσω γιατί αυτό με ενδιαφέρει. Οι νικητές έχουν τον σεβασμό όλων. Ήρθα για να βοηθήσω και να κερδίσω».

Ουσιαστικά ο Τσέρι έρχεται για να καλύψει μια θέση στην περιφέρεια του Ολυμπιακού μετά το πρόβλημα τραυματισμού των Σπανούλη, Στρέλνιεκς και φυσικά τις εξελίξεις με τους Αξελ Τουπάν και Μπριάντε Ουέμπερ που αποτελούν παρελθόν.

Ο 28χρονος ύψους 1,85μ. καλαθοσφαιριστής θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες του από την Τρίτη (16/4) όταν η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις (ξεκινά η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ), ενώ προηγουμένως θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Φυσικά ο Τσέρι θα συνεργαστεί ξανά με τον Ντέιβιντ Μπλατ, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει για ένα διάστημα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Πλέον ο Μπλατ έχει μια επιλογή επιπλέον με τον Ολυμπιακό να θέλει να κλείσει τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τσέρι με τους Πειραιώτες είναι μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την άφιξη του Τσέρι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ