ΑΕΚ: «Τρέχει» για Ολυμπιακό ο Γιορκ

ΑΕΚ: «Τρέχει» για Ολυμπιακό ο Γιορκ

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο πόδι και είναι αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό - «Μέσα» ο Τσαλμπούρης.

Στις προπονήσεις επέτρεψαν οι παίκτες της ΑΕΚ, μετά το ρεπό που τους είχε δώσει χθες ο Λούκα Μπάνκι. Οι Κιτρινόμαυροι το απόγευμα της Πέμπτης προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού και μπήκαν στην τελική ευθεία ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 25η αγωνιστική της Basket League.

Ο έμπειρος προπονητής μάλιστα είδε με ικανοποίηση τον Τσαλμπούρη να ξεπερνάει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς με τους Ερυθρόλευκους. Ο διεθνής φόργουορντ είχε χάσει τα ματς με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο, λόγω τραυματισμού που είχε υποστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο.

Οσον αφορά στον Γκέιμπ Γιορκ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο πόδι. Ο Αμερικανός γκαρντ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, με τη συμμετοχή του να ξεκαθαρίζει λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ. Από εκεί και πέρα, οι Τζόρνταν Θίοντορ και Βασίλης Καββαδάς δεν προπονήθηκαν και δεν υπολογίζονται από τον Λούκα Μπάνκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ