Καστρίτης: «Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται»

Καστρίτης: «Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται»

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για το αυριανό ματς με τον Ήφαιστο Λήμνου (20/04, 4.45 μ.μ.).

Στη Λήμνο βρίσκεται ήδη η αποστολή του Άρη, που αποτελείται από 11 παίκτες, για το αυριανό παιχνίδι με τον Ήφαιστο (20/04, 4.45 μ.μ.) στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Betshop Basket League. Οι κίτρινοι προπονήθηκαν το μεσημέρι στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς».

Ο Γιάννης Καστρίτης, που δεν έχει στη διάθεσή του τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιώργο Αγγέλου και Στράτο Βουλγαρόπουλο, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης στάθηκε στον στόχο της ομάδας του για τους δυο εναπομείναντες αγώνες της σεζόν, τονίζοντας:

«Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι μας για τη φετινή σεζόν, απέναντι στην ομάδα του Ήφαιστου Λήμνου. Μια ομάδα με εξαιρετική πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, με γεμάτο και πολύ ποιοτικό ρόστερ. Ειδικά στην έδρα τους, έχουν παρουσιαστεί πανίσχυροι, κάνοντας κάποιες πολύ μεγάλες νίκες.

Εμείς από την πλευρά μας, μπορεί φαινομενικά να αγωνιζόμαστε χωρίς στόχο στους δυο τελευταίους αγώνες μας, η πραγματικότητα, όμως είναι πως άπαντες θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι όσο καλύτερα γίνεται και θα διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ