Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ θυμίζει τις χαμένες πατρίδες, στο νέο μας σπίτι το επόμενο Final-4»

Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ θυμίζει τις χαμένες πατρίδες, στο νέο μας σπίτι το επόμενο Final-4»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε το παρών στην παρουσίαση του σχεδίου «Φυλή 2021» και αναφέρθηκε στα ιδανικά που πρεσβεύει η ομάδα αλλά και τη δέσμευση της FIBA πως το επόμενο Final-4 που θα συμμετάσχει η ΑΕΚ, θα γίνει στο νέο της σπίτι.

Σπουδαία μέρα η σημερινή για την μπασκετική ΑΕΚ που είδε το όνειρο για το δικό της «Παλάτι» να βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην υλοποίησή του.

Στην παρουσίαση του πρότζεκτ «Φυλή 2021»  φυσικά δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο άνθρωπος που έκανε τα πάντα για να αποκτήσει το δικό της σπίτι η ΚΑΕ ΑΕΚ και βλέπει επιτέλους τους κόπους του να δικαιώνονται. Ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, μίλησε για το πρότζεκτ και είπε συγκεκριμένα:

«Όταν μια φορά έκανα υπηρεσία στο στρατόπεδο στα Λιόσια, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συζητάω μια μέρα για ένα γήπεδο εδώ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλουν σε αυτό το σχέδιο.

Η ΑΕΚ έιναι ομάδα της προσφυγιάς, θυμίζει τις χαμένες μας πατρίδες, το προσφυγικό είναι πάντα επίκαιρο και τα ιδανικά της ομάδας είναι πάντα διαχρονικά. Θα φροντίσουμε να προβάλλουμε αυτό το έργο στα πέρατα της Γης. Πρόσφατα είχα και συζητήσεις με την FIBA κι έγινε ξεκάθαρο πως σε περίπτωση που η ομάδα μας περάσει ξανά στο Final Four, αυτό θα γίνει εδώ και θα διαφημιστεί παντού η πόλη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ