«Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ ο Γιαννάκης»

«Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ ο Γιαννάκης»

Ο εμβληματικός Παναγιώτης Γιαννάκης φέρεται να ετοιμάζεται να κατέβει ως υποψήφιος στις εκλογές του 2020 για την προεδρία της ΕΟΚ.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, πρόεδρος της ΕΟΚ, βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο της θητείας του, καθώς το 2020 είναι προγραμματισμένες οι εκλογές της Ομοσπονδίας.

Εκεί δεν αποκλείεται να έχει για πρώτη φορά έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Σύμφωνα με το Φως των Σπορ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης σκέφτεται πολύ σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου στις προσεχείς εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, αποτελεί μια θρυλική μορφή του αθλήματος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά και είναι ο πιο ενεργός στα μπασκετικά δρώμενα από τα «χρυσά» παιδιά του 1987.

Οι σχέσεις Βασιλακόπουλου-Γιαννάκη παραδοσιακά δεν είναι καλές και οι δύο άνδρες αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι σε μια εκλογική μάχη που μπορεί να φέρει τεράστιες αλλαγές στο ελληνικό μπάσκετ. Αλλαγές τις οποίες είναι διατεθειμένος να φέρει ο Γιαννάκης και να ηγηθεί σε μια προσπάθεια ανανέωσης των δομών και της λειτουργίας του η οποία μετά και τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις κρίνεται επιβεβλημένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ