Εμπάκουε: Ήρθε στην Ελλάδα ο νέος σέντερ της ΑΕΚ

Εμπάκουε: Ήρθε στην Ελλάδα ο νέος σέντερ της ΑΕΚ

Ο Τρέβορ Εμπάκουε βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (29/4) στην χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ και είναι χαρούμενος που η Ενωση του δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Στην Ελλάδα έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/4) ο Τρέβορ Εμπάκουε για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός αναχώρησε τα ξημερώματα για τη χώρα μας, από τη Μινεάπολη και έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 16:35.

Παρά το κουραστικό ταξίδι ο Εμπάκουε  παρουσιάστηκε ορεξάτος, όπως άλλωστε φάνηκε και στις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΚ που τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο νέος παίκτης της ΑΕΚ θα ξεκουραστεί την Δευτέρα και από την Τρίτη θα αρχίσει τις προπονήσεις με την Ενωση έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και τον Λούκα Μπάνκι.

Ο Εμπάκουε, λίγο πριν αναχωρήσει από τις ΗΠΑ  είχε γράψει στο twitter για το πόσο χαρούμενος είναι που θα συνεχίσει στην ΑΕΚ.

«Πετάω για την Ελλάδα σήμερα! Έχω μία γλυκόπικρη γεύση επειδή αφήνω την οικογένειά μου, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να διεκδικήσω το πρωτάθλημα Ελλάδος!», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση

https://twitter.com/TMbakwe32/status/1122632551456223232

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ