Σε τραγική κατάσταση ο ΠΑΟΚ, δεύτερη αποχώρηση 5αδάτου παίκτη

Σε τραγική κατάσταση ο ΠΑΟΚ, δεύτερη αποχώρηση 5αδάτου παίκτη

Τα οικονομικά του ΠΑΟΚ πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο γεγονός που αποδυναμώνει το ρόστερ του Δικέφαλου του Βορρά μέρα με τη μέρα.

Η φετινή χρονιά στον ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού εδώ και μήνες, μιας και τα οικονομικά της ομάδας βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. Ήταν θέμα χρόνου λοιπόν να σκάσουν τα… κανόνια των αποχωρήσεων.

Πρώτος το έπραξε ο Αμερικανός Γουίλ Χάτσερ που βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στις ΗΠΑ και δεν αναμένεται να επιστρέψει. Όπως φαίνεται τον ακολουθεί άμεσα και ο συμπατριώτης του Ντάριους Γκάρετ.

Ο πρώην πλέον σέντερ του ΠΑΟΚ αναμένεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες να αποχωρίσει και αυτός από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας ήδη χαιρετίσει τους συμπαίκτες του.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί στο τελευταίο κομμάτι της κανονικής περιόδου αλλά και σε αυτό των playoffs της Basket League με τους ηρωικούς 8 (Τζέφερσον, Χρυσικόπουλο, Κόνιαρη, Τέπιτς, Τσόχλα, Μαργαρίτη, Ζάρα και Γκος), συνεπικουρούμενους από τους νεαρούς Βακουφτσή, Ιατρίδη, Κλωνάρα, Κόνσουλα, Τανούλη και Χαρίτογλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ