Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ ο Σπανούλης (pics)

Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ ο Σπανούλης (pics)

Ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων πάτησε και πάλι παρκέ και βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας του, κάνοντας και το καθιερωμένο ζντο πριν την έναρξη της.

Όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ αγαπάει το μπάσκετ. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Βασίλης Σπανούλης νιώθει σαν θηρίο σε κλουβί, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να έχει χάσει τον ηγέτη της ομάδας του εδώ και ένα μήνα.

Στον Ολυμπιακό είναι αισθητή η απουσία του και άπαντες καλούνται να βγουν μπροστά για να καλύψουν το κενό του. Όμως η προπόνηση της ομάδας του Πειραιά την Τετάρτη του Πάσχα έκρυβε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος την 1η Απριλίου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση (είχε υποστεί ρήξη περονιαίου τένοντα), βρέθηκε στο ΣΕΦ και μάλιστα συμμετείχε στο καθιερωμένο «ζντο» πριν την έναρξή της προπόνησης!

Ο V-Span υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και σύντομα θα είναι σε θέση να «αποχωριστεί» τις πατερίτσες, ώστε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν κανονικά με τον Σπανούλη παρόντα και προετοιμάζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου στο Φάληρο.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ