Ο Βασιλειάδης παίζει την κολοκυθιά με τον Βασιλακόπουλο, χωρίς να δίνει καμία λύση

Ο Βασιλειάδης παίζει την κολοκυθιά με τον Βασιλακόπουλο, χωρίς να δίνει καμία λύση

Αντί να παρέμβει και δώσει λύση στο τεράστιο πρόβλημα του ελληνικού μπάσκετ, ο Βασιλειάδης θυμήθηκε πόσο «κακός» είναι ο Βασιλακόπουλος και ότι διαλύει το μπάσκετ.

Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας λίγη ώρα μετά την επίσκεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γραφεία της ΚΕΔ, όρισε τον Παναγιώτη Αναστόπουλο στο προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για την 26η αγωνιστική της Basket League, δηλαδή έναν εκ των ανεπιθύμητων διαιτητών από την ομάδα του Πειραιά και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Αν οι Ερυθρόλευκοι δεν κατέβουν στο ματς της προσεχούς Τετάρτης, θα υποβιβαστούν στην Α2. Έχει ήδη προηγηθεί η απόφαση των Πειραιωτών να μην κατέβουν στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην 19η αγωνιστική, επειδή δεν μπήκαν ξένοι διαιτητές.

Άρα στη δεύτερη φορά που δεν θα κατέβει ο Ολυμπιακός σε κανονική περίοδο, αυτομάτως υποβιβάζεται, δημιουργώντας τριγμούς στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε προ μηνών πάρει πάρει (για τα μάτια του κόσμου) πρωτοβουλίες για να εξομαλυνθεί η κατάσταση, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, να μη δίνει το παρών στη συνεδρίαση με κεντρικό θέμα την εύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης.

Οι εξελίξεις αποδεικνύουν ότι το άθλημα βρίσκεται στο σημείο «μηδέν» και από το υπουργείο τονίζουν πως ό,τι έπρεπε να κάνουν, το έκαναν και πως μοναδικός υπαίτιος είναι  ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο υφυπουργός τάσσεται με το μέρος του Ολυμπιακού.

«Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έχει κάνει την παραμικρή ενέργεια για να εξομαλύνει την κατάσταση. Δεν έχει κάνει τίποτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δίκιο ο Ολυμπιακός. Όμως υπάρχει ένα κλίμα και εκείνος κρύβεται, δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Η διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ έχει ονοματεπώνυμο, Γιώργος Βασιλακόπουλος», τονίζεται από την πλευρά του υφυπουργού αθλητισμού.

Ωστόσο, η ουσία είναι ότι ο Βασιλειάδης το μόνο που κάνει με αυτή τη διαρροή, είναι να πει ότι «δεν φταίω εγώ». Και ρίχνει αλλού την ευθύνη. Μια ευθύνη που έχει και ο ίδιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ