Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η σοβαρή απορία της ημέρας είναι μία: Ο Σαββίδης έπαθε... Λουτσέσκου ή ο Λουτσέσκου είχε πάθει... Σαββίδη;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αγωγή του Ολυμπιακού στην ΚΕΔ

Μετά την αποκάλυψη του «10» για τον άκυρο ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο Ολυμπιακός-Προμηθέας, οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να τραβήξουν στα άκρα την υπόθεση.

Αγωγή του Ολυμπιακού στην ΚΕΔ | to10.gr

Όπως ενημέρωσε νωρίτερα το 10.gr, η διαδικασία που ακολούθησε η ΚΕΔ για τον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα είναι άκυρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Κογκαλίδη, στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΕΔ αποχώρησε ο Συμεωνίδης, οπότε τον ορισμό/κλήρωση – παρωδία έκαναν ο Κώστας Κορομηλάς και ο Κυριάκος Ταβουλαρέας. Με αποτέλεσμα μόλις δύο από τα πέντε μέλη της ΚΕΔ να προχωρούν στην απόφαση-πρόκληση σχετικά με τον ορισμό του Αναστόπουλου στο ματς των Πειραιωτών για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος

Γεγονός που δεν έμεινε και απαρατήρητο και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι «βράζουν» για τον τρόπο που διεξήχθη η διαδικασία και θα προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί δικαστικώς κατά της ΚΕΔ καταθέτοντας αγωγή για τον τρόπο που έγινε η κλήρωση, δείγμα του ότι δεν πρόκειται να αφήσουν τόσο εύκολα την υπόθεση. Θα το τραβήξει στα άκρα και δεν θα ηρεμήσει εάν δεν δικαιωθεί.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν σκοπό να… ρίξουν το σάπιο σύστημα της ομοσπονδίας, είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν των απόψεών τους και οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι «καυτές» αναφορικά με τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.