«Έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες ο Βασιλακόπουλος»

«Έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες ο Βασιλακόπουλος»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική σύσκεψη των ιδιοκτητών των ομάδων στον ΕΣΑΚΕ, αναφέροντας πως ο Βασιλακόπουλος έπρεπε να έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για το θέμα της διαιτησίας

Σήμερα το μεσημέρι (14:30) είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη κορυφής των ιδιοκτητών των ομάδων στον ΕΣΑΚΕ, με θέμα συζήτησης την διαιτησία και την απογοητευτική κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρθηκε και στο θέμα του μπάσκετ στην συνέντευξη που παραχώρησε στον REAL FM , επισημαίνοντας ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος θα έπρεπε να έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την κατάσταση που επικρατεί στο άθλημα.

«Περιμένω με αγωνία τη σημερινή συνέλευση του ΕΣΑΚΕ. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο με παρεμβάσεις και νουθετήσεις.

Έχουν γίνει πολλά λάθη και είναι δεδομένη η θέση μου ότι η Ομοσπονδία και ο κύριος Βασιλακόπουλος έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες για να σταματήσει η κατάσταση. Δεν μπορώ να πω όμως ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει δίκιο και αυτό κάνει το πρόβλημα πολύπλοκο.

Αν μία από τις δύο – τρεις μεγάλες ομάδες λείπουν από το πρωτάθλημα δεν συμφέρει κανέναν οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί οι εκβιασμοί. Για να μπορέσουμε να βρούμε λύση θα πρέπει κάποιος να πάρει μια πρωτοβουλία», υποστήριξε ο Βασιλειάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ