Μπάχαλο: Οι ομάδες δεν ξέρουν τι θα γίνει με την 26η αγωνιστική

Μπάχαλο: Οι ομάδες δεν ξέρουν τι θα γίνει με την 26η αγωνιστική

Η 26η αγωνιστική της Basket League βρίσκεται στον… αέρα, με τους παράγοντες των ομάδων να αναρωτιούνται στη σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ για το τι μέλλει γενέσθαι.

Στον… αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League, μετά την προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ.

Οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν νομικά κατά της ΚΕΔ, αναφέροντας ότι ο ορισμός-κλήρωση της προηγούμενης Παρασκευής (3/5) πραγματοποιήθηκε με δύο από τα πέντε μέλη της ΚΕΔ, παρότι ο νόμος ζητάει ρητά η διαδικασία να γίνεται κατά πλειοψηφία.

Όπως είναι λογικό, η προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ συζητήθηκε έντονα από τους παράγοντες των ομάδων στη σύσκεψη που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Οι διοικητικοί ηγέτες των συλλόγων δεν γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι με την αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου και η οποία ουσιαστικά βρίσκεται στον… αέρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Οι παράγοντες των ομάδων στις συζητήσεις που είχαν αναρωτήθηκαν αν θα αναβληθούν όλα τα παιχνίδια, εάν υπάρχει η περίπτωση να ακυρωθεί η αγωνιστική ή απλώς να αναβληθεί μόνο το ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ