Σάκοτα : «Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση»

Σάκοτα : «Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Εστουδιάντες για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League λέγοντας πως η Ένωση δεν έχει κανένα περιθώριο για χαλάρωση.

Η ΑΕΚ με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά την χθεσινή της επικράτηση επί του Ολυμπιακού, αναχώρησε σήμερα (11/12) το πρωί για την Μαδρίτη, όπου αύριο (12/12, 21:30) θα αντιμετωπίσει την Εστουδιάντες, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο τεχνικός της Ένωσης, Ντράγκαν Σάκοτα, δήλωσε λίγο πριν την επιβίβαση της αποστολής στο αεροπλάνο πως η Ένωση δεν μπορεί να χαλαρώσει γιατί ακολουθούν συνεχόμενοι μεγάλοι και σημαντικοί αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκοτα:

«Ο χρόνος πιέζει. Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση. Οι μεγάλοι και σημαντικοί αγώνες συνεχίζονται για μας. Είναι προφανές ότι έχουμε μια δυσκολία για πλήρη ανάλυση της αυριανής αντιπάλου μας λόγω συνθηκών. Στο αεροπλάνο και στην αποψινή προπόνηση θα προσπαθήσουμε να διαβάσουμε την Εστουντιάντες. Έτσι ή αλλιώς στόχος μας στην Ευρώπη είναι πια μόνο νίκες. Πάντα στην ΑΕΚ είναι μόνο νίκες. Φιλοσοφία μου είναι η σταδιακή βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς με υπομονή και δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ