Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ ζητώντας να μειωθεί το πρόστιμο των 11.000 ευρώ που τους είχε επιβληθεί για τη μη συμμετοχή τους στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Την απόρριψη της προσφυγής που είχαν καταθέσει οι Ερυθρόλευκοι και αφορούσε το ύψος της χρηματικής ποινής που τους είχε επιβληθεί μετά την άρνησή τους να κατέβουν στον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό αποφάσισε το ΑΣΕΑΔ.

Οι Πειραιώτες δεν είχαν αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους Πράσινους και είχαν χάσει το ματς στα χαρτιά με 0-20, ενώ παράλληλα είχαν τιμωρηθεί με -6 από τη βαθμολογία της φετινής σεζόν, αλλά και με πρόστιμο ύψους 11.000 ευρώ. Η διοίκηση του Ολυμπιακού μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ ζητώντας να μειωθεί το πρόστιμο. Η προσφυγή τους, ωστόσο, δεν έγινε δεκτή και παραμένει ως έχει.

Αναλυτικά η απόφαση: «Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 52/6-5-2019 απόφασή του απορρίπτει την προσφυγή της  Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. Κ.Α.Ε.» κατά του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Απορρίπτει την πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Κ.Α.Ε.». Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του Δημοσίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ