Άρης: Η ανάλυση του Ρεθύμνου

Άρης: Η ανάλυση του Ρεθύμνου

Η ΚΑΕ σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του σημερινού αντιπάλου της ομάδας της.

Με το εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο πέφτει σήμερα (5.30 μ.μ) η αυλαία της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου για τον Άρη.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Λευτέρη Μπορχωρίδη, ενώ αντίθετα στη διάθεση του τέθηκαν οι Αμερικανοί παίκτες που σταμάτησαν την αποχή.

Η ΚΑΕ Άρης σκιαγράφησε στην επίσημη ιστοσελίδα της το αγωνιστικό προφίλ του σημερινού αντιπάλου της ομάδας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Το Ρέθυμνο Cretan Kings υποδέχεται σήμερα (08/05, 17:30, BL SHOW ERTSPORTS HD, ERTPLAY4) ο ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League. Η κρητική ομάδα βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 7 νίκες και 18 ήττες. Οι τέσσερις νίκες, μάλιστα είναι συνεχόμενες και της εξασφάλισαν ουσιαστικά την παραμονή στην Α1.

Ο Steve Burtt Jr. (35, 1,89) είναι ο πρώτος σκόρερ του αντιπάλου των «κίτρινων» με 18,4 πόντους και δεύτερος του πρωταθλήματος, πίσω από τον Davion Berry του Πανιωνίου.

Ο Αμερικανός guard είναι πρώτος στη Basket League σε εύστοχες βολές (131), σε ποσοστό ευστοχίας από τη γραμμή (84,52%) και σε εύστοχα τρίποντα (62), ενώ είναι δεύτερος σε κερδισμένα φάουλ (143) και τρίτος σε αξιολόγηση με 431 βαθμούς. Ο Burtt μοιράζει 3 ασίστ και παίρνει 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ανά αγώνα.

Ο Anthony Hickey (26, 1,80) πετυχαίνει 12,3 πόντους, δίνει 5,1 ασίστ, όντας ο καλύτερος πασέρ της ομάδας του και μαζεύει 3,5 ριμπάουντ. Ο Travis Bader (27, 1,96), τελευταία προσθήκη στο ρόστερ των Κρητικών, σκοράρει 11,8 πόντους, έχοντας παίξει σε πέντε αναμετρήσεις. Ο Travis Daniels (27, 2,02) μετράει 8,6 πόντους και 6,5 ριμπάουντ (καλύτερος ριμπάουντερ της ομάδας του). Ο Ανδρέας Χριστοδούλου (24, 1,98) σημειώνει 8,5 πόντους.

Ο ΑΡΗΣ είχε νικήσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» με 74-76.

Προπονητής του Ρεθύμνου είναι ο 43χρονος Βαγγέλης Ζιάγκος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ