Ο αμέτοχος Βασιλειάδης ρίχνει το… μπαλάκι στην αστυνομία

Ο αμέτοχος Βασιλειάδης ρίχνει το… μπαλάκι στην αστυνομία

Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον για την «εκρηκτική» κατάσταση στο μπάσκετ και ρίχνει το... μπαλάκι στην αστυνομία. Κανονικά το Ολυμπιακός - Προμηθέας...

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης εξακολουθεί να παρακολουθεί αμέτοχος την «εκρηκτική» κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ. Καμιά πρωτοβουλία από τον υφυπουργό σε ότι αφορά το παιχνίδι Ολυμπιακού – Προμηθέα, παρά το ότι η ατμόσφαιρα «μυρίζει μπαρούτι» και είναι ν’ απορεί κάποιος με την αδιαφορία του υφυπουργού για τα θέματα που οδηγούν το ελληνικό μπάσκετ στην καταστροφή.

Δεν υπάρχει καμιά διάθεση παρέμβασης από την πλευρά του Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος μάλιστα όχι μόνο παρακολουθεί αμέτοχος τις εξελίξεις, αλλά ρίχνει και το… μπαλάκι στην αστυνομία με την δήλωση που έκανε σήμερα το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση στο ΣΕΦ.

Η δήλωση του Γιώργου Βασιλειάδη:

«Οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όπως επίσης οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και η στοχοποίηση ανθρώπων.

Από χθες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους εισαγγελείς προκειμένου στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακού – Προμηθέα να διαφυλάξουν την τάξη και να αποδώσουν ευθύνες σε όποιον προβεί σε έκνομες ενέργειες, αλλά και σε όποιον οδηγήσει με πράξεις ή παραλείψεις του σε ακραίες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτό έχω αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων.

Καλώ τέλος, όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρεται στις εντολές που έχει δώσει στην αστυνομία ενόψει του παιχνιδιού στο ΣΕΦ, αλλά δεν είχε δείξει ανάλογη συμπεριφορά σε ότι έχει να κάνει με τον τελικό του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Ο υφυπουργός ο οποίος έλεγε ότι δεν μπορεί να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου με κόσμο για λόγους ασφαλείας, στέλνει εισαγγελείς μεγάλο αριθμό αστυνομικών δυνάμεων στο ΣΕΦ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Αναρωτιέται λοιπόν εύλογα κάποιος; Γιατί δεν στέλνει τις εισαγγελείς και αστυνομία και στο ΟΑΚΑ και να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου με κόσμο. Αυτή την επιθυμία άλλωστε δεν έχουν εκφράσει οι δύο φιναλίστ, η ΕΠΟ και η FIFA με την UEFA;

Είναι προφανές πως ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφασίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και είναι επίσης ξεκάθαρη η εχθρική στάση του απέναντι στον Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας.

Η αδιαφορία του Γιώργου Βασιλειάδη να δώσει λύση στο αδιέξοδο που έχει οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ η ΕΟΚ και η ΚΕΔ είναι ενδεικτική του τρόπου που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον Ολυμπιακό και τον κόσμο της ομάδας του λιμανιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ