Σκέψεις αναβολής της αγωνιστικής, αποφασίζει ο Βασιλειάδης

Σκέψεις αναβολής της αγωνιστικής, αποφασίζει ο Βασιλειάδης

Το ενδεχόμενο αναβολής όλης της αγωνιστικής στην Basket League είναι ορατό μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με τον Γιώργο Βασιλειάδη να είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση.

Οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες, με τον Παναγιώτη Αναστόπουλο να δηλώνει κώλυμα και να μην κατεβαίνει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Επίσης ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του ξεκαθάρισε πως δεν θα κατέβει στο παιχνίδι με την Κύμη και ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα, οπότε υπάρχει αναμονή σε όλα τα γήπεδα για τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής.

Ο αναβρασμός και οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ είναι πιθανό να οδηγήσουν στην αναβολή της αγωνιστικής, με τον ΕΣΑΚΕ να σκέφτεται σοβαρά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Και οι υπόλοιπες ΚΑΕ ζητούν να μην γίνει η τελευταία αγωνιστική μέχρι να βρεθεί μια λύση!

Όμως όλα θα εξαρτηθούν από τον υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος είναι ο μοναδικός που μπορεί να ανακοινώσει μια τέτοια απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι ομάδες έχουν ενημερωθεί από τη διοργανώτρια αρχή για τις πιθανότητες αναβολής της τελευταίας αγωνιστικής, όμως βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης από τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ