Δεν πάει στο ΣΕΦ ο Αναστόπουλος

Δεν πάει στο ΣΕΦ ο Αναστόπουλος

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα και δεν θα πάει στο ΣΕΦ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος δεν θα πάει στο ΣΕΦ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, καθώς δήλωσε κώλυμα και δεν θα πάει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Όπως έγινε γνωστό ο διαιτητής ενημέρωσε την ΕΟΚ αλλά και την κεντρική επιτροπή διαιτησίας σχετικά με την απόφαση του.

Έτσι μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη η ΚΕΔ είναι υποχρεωμένη να ορίσει άλλον διαιτητή και αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι κάποιος από τους ανεπιθύμητους για τον Ολυμπιακό και το παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τον Προμηθέα θα διεξαχθεί κανονικά.

Ο Αναστόπουλος έστειλε επιστολή στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας με την οποία δηλώνει κώλυμα για να σφυρίξει στο ΣΕΦ,  με τον διαιτητή να παίρνει την συγκεκριμένη απόφαση λίγες ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κι ενώ ήταν πλέον ξεκάθαρο, πως δεν υπήρχε περίπτωση αναβολής του παιχνιδιού από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Ο διαιτητής περίμενε το ενδεχόμενο να πάρει το θέμα πάνω του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αλλά όταν διαπίστωσε ότι ο Βασιλειάδης παρακολουθούσε αμέτοχος την «εκρηκτική» κατάσταση, τότε αποφάσισε να στείλει την επιστολή στην ομοσπονδία και την ΚΕΔ, δηλώνοντας κώλυμα για να σφυρίξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ