Περιστέρι-ΠΑΟΚ 83-65

Περιστέρι-ΠΑΟΚ 83-65

Το Περιστέρι επιβλήθηκε με σκορ 83-65 του ΠΑΟΚ για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League, έφτασε τους 43 βαθμούς με ρεκόρ 17-9, εξασφαλίζοντας έτσι το πλεονέκτημα έδρας.

Το Περιστέρι επιβλήθηκε με σκορ 83-65 του ΠΑΟΚ για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League, έφτασε τους 43 βαθμούς με ρεκόρ 17-9, τερμάτισε στη δεύτερη θέση και  εξασφάλισε έτσι το πλεονέκτημα έδρας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήθελε τη νίκη για να προσπεράσει τους Περιστεριώτες, ωστόσο δεν το κατάφερε αφού οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κερδίζοντας σχετικά εύκολα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν εμφανώς καλύτερη από εκείνη του Ηλία Παπαθεοδώρου. Συγκεκριμένα η διαφορά έγινε στη δεύτερη περίοδο όταν οι Περιστεριώτες έτρεξαν ένα σερί 31-21 και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ 51-37.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Περιστέρι δεν κατέβασε ρυθμό και συνέχισε να κρατά το προβάδισμα χωρίς να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να απειλήσει κανένα σημείο του αγώνα. Έτσι η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έφτασε τους 43 βαθμούς παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ