Τη διακοπή του πρωταθλήματος ζητάει ο Ολυμπιακός, την αποβολή των Πειραιωτών θέλει ο Γιαννακόπουλος

Τη διακοπή του πρωταθλήματος ζητάει ο Ολυμπιακός, την αποβολή των Πειραιωτών θέλει ο Γιαννακόπουλος

Ανεβαίνουν οι τόνοι στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ. Ο Ολυμπιακός πρότεινε τη διακοπή του πρωταθλήματος, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ζητά την αποβολή των ερυθρολεύκων από τη Basket League.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, το οποίο άρχισε λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Γιώργος Σκινδήλιας, εκπροσωπώντας την ΚΑΕ Ολυμπιακός πρότεινε τη διακοπή του πρωταθλήματος, και πλέον περιμένουμε την αντίδραση των υπόλοιπων ομάδων καθώς ακόμη η πρόταση αυτή δεν έχει συζητηθεί.

Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατέθεσε πρόταση η οποία αφορά την αποβολή του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα!

Πάντως ο κ. Γιαννακόπουλος, ψήφισε υπέρ της παραμονής του Λαυρίου για συναισθηματικούς λόγους όπως ο ίδιος δήλωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου:

«Δεν έχει επέμβει κανείς να τιμωρήσει την ομάδα του ή εμείς ή κανείς. Η διοίκηση έπρεπε να τιμωρηθεί με απαγόρευση ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Είναι αλλοίωση πρωταθλήματος. Η πρόταση του κυρίου Ψαρράκη θα επιβαρύνει τους αθλητές. Δυστυχώς, με τις κινήσεις του Ολυμπιακού η Α1 έχει απαξιωθεί. Θα δώσουμε μεγαλύτερο βάρος στην Ευρωλίγκα. Το ελληνικό πρωτάθλημα μια ομάδα ετσιθελικά το διαλύει. Το αίτημα αυτό δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Αλλά, για συναισθηματικούς λόγους θα συμφωνήσω με την αναδιάρθρωση. Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι να αποβληθεί Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα για όλα όσα έχει κάνει. Δεν μπορεί να φοβούνται οι διαιτητές να κατέβουν και κανείς να μην επεμβαίνει. Η διαιτησία είναι σημαντικό θέμα, κρίνει αποτέλεσμα σε ένα βαθμό», κατέληξε ο Γιαννακόπουλος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ