Ολυμπιακός: Επιστροφή στο παρκέ χωρίς προβλήματα

Ολυμπιακός: Επιστροφή στο παρκέ χωρίς προβλήματα

Οι Ερυθρόλευκοι άφησαν στην άκρη το ρεπό και συνεχίζουν τις προπονήσεις, ανεξαρτήτου του τι θα συμβεί στο ελληνικό πρωτάθλημα τις επόμενες ημέρες.

Το τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα σίγουρα θα απασχολεί και τους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως και όλους τους συναθλητές τους στις υπόλοιπες ομάδες. Από τη στιγμή όμως που αυτό δεν περνάει από τα χέρια τους, οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν να κάνουν κάτι άλλο από το να δουλέψουν στο ΣΕΦ.

Αυτή εξάλλου είναι και η υποχρέωση ενός αθλητή, κάτι που γνωρίζουν καλά στην ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός μετά το ρεπό του Ντέιβιντ Μπλατ πέρασε δύο ώρες στο παρκέ του φαληρικού κλειστού.

Η προπόνηση είχε δυνατή ένταση, καθώς μην ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος των Ερυθρόλευκων στην φάση των «8» είναι ο Παναθηναϊκός, με τους Ερυθρόλευκους να είναι σε mood Προμηθέα, δηλαδή δεν κοιτούν τις κινήσεις της διοίκησης αλλά προετοιμάζονται λες και έχουν κανονικά παιχνίδια.

Ο Ντείβιντ Μπλατ πίεσε λοιπόν τους 10 ετοιμοπόλεμους αθλητές του και θα ανεβάζει κι άλλο στροφές ενόψει των υπόλοιπων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ