Basket League: Η επιτροπή περνάει ώρες στον ΕΣΑΚΕ

Basket League: Η επιτροπή περνάει ώρες στον ΕΣΑΚΕ

Οι Σταυρόπουλος (Ολυμπιακός), Πανταζόπουλος (Περιστέρι), Κώτσης (Ήφαιστος) και Ταρνατώρος (Χολαργός), προετοιμάζουν τις προτάσεις τους για το κρίσιμο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ την Τετάρτη (15/05)

Το πολύπαθο ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή. Μετά το πολύωρο και επεισοδιακό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ την προηγούμενη Πέμπτη, οι ομάδες αποφάσισαν να προβούν σε μερικές κινήσεις, με μία από αυτές να είναι η σύσταση ενός γκρουπ 5 εκπροσώπων τους για να βρεθούν λύσεις.

Η επιτροπή αυτή θα προχωρούσε σε συνεχόμενες συσκέψεις με στόχο την Τετάρτη να παρουσιάσει τις προτάσεις της στους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ.

Βέβαια η 5μελης έγινε… τετραμελής, αφού ο Βαγγέλης Λιόλιος αποχώρησε από τις συζητήσεις, με τους Σταυρόπουλο (Ολυμπιακός), Πανταζόπουλο (Περιστέρι), Κώτση (Ήφαιστος) και Ταρνατώρο (Χολαργός) να περνούν αρκετές ώρες στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Οι τέσσερίς τους, υπό την προεδρεία του Σταύρου Δουβή συνεχίζουν να συσκέπτονται με στόχο να βρεθούν οι κατάλληλες προτάσεις για το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

Ότι αποφασιστεί θα τεθεί σε ψηφοφορία από τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ, την ώρα που ο πρόεδρος του Ρεθύμνου, Κωστής Ζομπανάκης, υποστήριξε ότι θα καθίσουν άπαντες ακόμα και 24 ώρες για να υπάρξει λύση.

Η λογική λέει ότι θα παρουσιαστούν προς ψήφιση θέματα όπως η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος (από 14 σε 16 ομάδες) και η επαγγελματική διαιτησία, με τους ανθρώπους του ελληνικού μπάσκετ να θέλουν να υπάρξει προοπτική για συνέχιση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ