Ο Γιαννακόπουλος κατηγορεί τον Γ. Αγγελόπουλο για υβριστική επίθεση (vid)

Ο Γιαννακόπουλος κατηγορεί τον Γ. Αγγελόπουλο για υβριστική επίθεση (vid)

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού με βίντεο που ανάρτησε στο instagram κατηγορεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο ότι έβρισε τον πρόεδρο της «πράσινης» ΚΑΕ, Μάνο Παπαδόπουλο.

Βίντεο στα social media με το οποίο κατηγορεί τον εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Αγγελόπουλο, ότι έβρισε τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνο Παπαδόπουλο, δημοσίευσε ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την αποχώρηση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, ο Δ. Γιαννακόπουλος προχώρησε στη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο instagram, κατηγορώντας τον Γ. Αγγελόπουλο ότι έβρισε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» παράγοντες λίγο μετά τις 16:20 αποχώρησαν από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση των ομάδων να συζητήσουν για την έναρξη των πλέι οφ τη στιγμή που εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, λίγο πριν την αποχώρηση των δύο ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη συνεδρίαση, είχε υπάρξει φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

SOUND ON : Ξερει κανεις εαν η φωνη που ακουγεται να λεει μουνοπανο τον Μανο ειναι του κ.Γιωργου Αγγελοπουλου ιδιοκτητη της καε Ολυμπιακος ? #takalapaidia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ