Γιαννακόπουλος: «Ο κόσμος βαρέθηκε να βλέπει εμάς τους παράγοντες να πρωταγωνιστούμε»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το παρών στη διαδικασία «ορισμού» των διαιτητών ενόψει της αναμέτρησης Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό και απερχόμενος δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα.

Γιαννακόπουλος: «Ο κόσμος βαρέθηκε να βλέπει εμάς τους παράγοντες να πρωταγωνιστούμε» | to10.gr

Δυο από τους τρεις «ανεπιθύμητους» κληρώθηκαν στον πρώτο ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ. Οι Αναστόπουλος, Μάνος, Διαμαντής κληρώθηκαν να διευθύνουν την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στα γραφεία της ΚΕΔ για να παρακολουθήσει τη διαδικασία, μετά το τέλος της οποία, αποχωρώντας δήλωσε σχετικά:

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει εμάς τους παράγοντες να πρωταγωνιστούμε. Είναι καιρός εμείς να πάμε στη θέση μας και να επιστρέψουν στα παρκέ ο Καλάθης, ο Μιλουτίνοφ, οι παίκτες της ΑΕΚ και των άλλων ομάδων. Η ΚΕΔ έβαλε 12 διαιτητές στην κλήρωση για το παιχνίδι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός την οποία εγώ παρακολούθησα, δηλαδή 8 διεθνείς και 4 μη και έβγαλαν τρεις για κάθε ματς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο