Πλέον όλοι το πάνε #mexritelous

Πλέον όλοι το πάνε #mexritelous

Η ΕΟΚ δείχνει στον Ολυμπιακό ότι δεν τον θέλει στην Ελλάδα. Η ΚΕΔ προκαλεί, επιχειρώντας να κάνει... επίδειξη δύναμης με τον Γιαννακόπουλο παρόντα και σε αυτή την σύσκεψη που ξαναβγήκε ο Αναστόπουλος (μαζί με τον Μάνο).

Λένε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα ή ως τραγωδία. Πολλοί πίστεψαν ότι είναι φάρσα (τρολάρισμα, σύμφωνα με τη νέα ορολογία) ο ορισμός εκ νέου των Αναστόπουλου – Μάνου στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Είναι, όμως, η απόλυτη τραγωδία ενός συστήματος, το οποίο θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης και να ωθήσει στα άκρα τον Ολυμπιακό. Κι είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε τραγωδία ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ.

Βεβαίως, είναι μάλλον αδιάφορη αγωνιστικά η όλη κίνηση, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να πάνε #mexritelous. Έχει, όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι’ αυτούς που πίστευαν ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι το παρατράβηξαν. Για όσους δεν είχαν αντιληφθεί την κατάχρηση εξουσίας και πως η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας λειτουργεί ως μηχανισμός επιβολής.

Πλέον στα διάφορα κουίζ που θα βάζουν σε ρ/σ και site θα είναι η ερώτηση «πείτε μας την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός συνάντησε τον Ολυμπιακό, δίχως την παρουσία του Αναστόπουλου».

Κι αυτή τη φορά έβαλαν… διπλή δόση (δηλαδή πρόσθεσαν και λίγο Μάνο) για να εξασφαλίσουν ότι ο πρώτος διαιτητής δεν θα δηλώσει… κόλλημα. Αν και το κόλλημα με τον Ολυμπιακό το έχουν τα μέλη της ΚΕΔ κι ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Είχαμε γράψει πρόσφατα ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού στήριξε με πάθος και τεράστιο ποσοστό το #mexritelous. Αλλά κι αυτοί που είχαν ενδοιασμούς, μετά τη σημερινή κλήρωση (μην γελάτε, είναι σοβαρά τα πράγματα) δεν έχουν κανέναν. Από εδώ και πέρα ζητούμενο για τη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο να αποχωρήσει από αυτό το τοξικό περιβάλλον, αλλά και να διαλύσει αυτό το άθλιο σύστημα, που με άθλιο τρόπο χειρίζεται τις τύχες του ελληνικού μπάσκετ.

Φανταζόμαστε πως για τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και τον Γιώργο Βασιλειάδη είναι απλά… Παρασκευή. Δεν τρέχει κάτι. Οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο και στο γήπεδο παίζουν οι καλύτεροι διαιτητές. Γιατί από ομάδες, μάλλον δεν θα δείτε και δεν θα δούμε. Αυτό το θέατρο σκιών, που είναι και καλοπαιγμένο, ας το παίξει μόνη της η παρέα του Βασιλακόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ