Παπαδόπουλος: «Δεν προήλθε από εμάς η κατάσταση αυτή»

Παπαδόπουλος: «Δεν προήλθε από εμάς η κατάσταση αυτή»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επέρριψε έμμεσα ευθύνες στον Ολυμπιακό για την κατάσταση στο μπάσκετ.

O πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Παπαδόπουλος μετά το τέλος του σημερινού ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, μίλησε για την διάθεση του Παναθηναϊκού να είναι πρωτοπόρος στην προσπάθεια του μπάσκετ να προχωρήσει μπροστά.

Ωστόσο αναφέρθηκε και σε όλα όσα συμβαίνουν υποστηρίζοντας πως «είναι αδικία για όλους μας να είμαστε αιχμάλωτοι μιας κατάστασης την οποία έχει προκαλέσει ένας». Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να παίξει στα πλέι οφ αν δεν σφυρίξουν ξένοι διαιτητές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος:

«Νομίζω ότι βγαίνει και κάτι καλό από όλη αυτή την ιστορία. Το μπάσκετ είναι ενωμένο και ο Παναθηναϊκός θα είναι πρωτοπόρος σε οτιδήποτε χρειάζεται για να πάει το άθλημα μπροστά.

Το έχουμε πει άλλωστε πολλές φορές και σε όλους τους φορείς.

Γι αυτό που ενδιαφέρεστε ρωτήστε καλύτερα τον Ολυμπιακό, ο οποίος εμμένει στις θέσεις του. Δεν θα παίξουν αν δεν έρθουν ξένοι διαιτητές τη Δευτέρα, αυτό τουλάχιστον είπαν και αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Ρωτήστε τους κιόλας να σας το αποσαφηνίσουν εάν εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλά.

Το είπε και ο κύριος Γιαννακόπουλος, ήρθε η ώρα να παίξουν οι παίκτες, Είναι άδικο αυτό που γίνεται σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Εκτός από τις δύο ομάδες, που είναι πιο ψηλά, και οι άλλες ομάδες έκαναν καλό πρωτάθλημα, είδαμε ανταγωνιστικά παιχνίδια και τα χαρήκαμε.

Είναι άδικο για τους παίκτες, τους προπονητές, έχουμε καλούς Ελληνες προπονητές, αλλά και για προσωπικότητες όπως ο Πιτίνο και ο Μπλατ, ο οποίος είναι μεγάλης αξίας. Είναι άδικο όλο αυτό.

Είμαστε αιχμάλωτοι μιας κατάστασης που δεν προήλθε από μας γιατί θέλω να το πω αυτό. Ολοι αναγνωρίζουμε τις ευθύνες που έχουμε, αλλά αυτή η κατάσταση δεν προήλθε από εμάς. Ελπίζω τη Δευτέρα να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ