Μια γροθιά ο Ολυμπιακός

Μια γροθιά ο Ολυμπιακός

Σήμερα στο Καραϊσκάκη το συνέδριο της θύρας 7, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να δίνει το παρών. Ενωμένος όσο ποτέ ο σύλλογος και πανέτοιμος να κοντραριστεί με όσους πολεμούν τον Ολυμπιακό

Η θύρα 7 πραγματοποιεί σήμερα το ετήσιο συνέδριο της, στο γήπεδο Καραϊσκάκη και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το παρών στο 12ο παγκόσμιο συνέδριο δίνει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.  Ο Ολυμπιακός προχωράει μπροστά, ενωμένος κι έτοιμος για ν’ ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις.

Η ομάδα του λιμανιού είναι μια γροθιά, ενωμένη όσο ποτέ και έτοιμη να κοντραριστεί με όσους πολεμούν τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι άλλωστε και το μήνυμα που βγαίνει από το ετήσιο συνέδριο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

Έχει φυσικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου στο ετήσιο συνέδριο της θύρας 7, λόγω των εξελίξεων στο χώρο του μπάσκετ και της προσπάθειας που κάνουν οι ερυθρόλευκοι. Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο ότι δεν κάνει πίσω και είναι επίσης δεδομένο πως οι οπαδοί των ερυθρόλευκων στηρίζουν απόλυτα τις κινήσεις των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναμένεται να μιλήσει στο συνέδριο για τις εξελίξεις στο μπάσκετ, γνωρίζοντας πως ο κόσμος του Ολυμπιακού ζητά από την διοίκηση να μην κάνει ούτε βήμα πίσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ