Ολυμπιακός: Οριστικά #mexritelous!

Ολυμπιακός: Οριστικά #mexritelous!

Οριστική η απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει με αυτές τις συνθήκες στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Μέχρι τέλους οι ερυθρόλευκοι στο πλευρό τους και ο κόσμος της ομάδας. Αδριατική ή Α2 με Εφήβους.

Δεν κάνει ούτε στιγμή πίσω ο Ολυμπιακός αναφορικά με τη συμμετοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να αγωνιστεί την Δευτέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν την απόλυτη στήριξη του κόσμου τους, κάτι που υπερτονίστηκε και από του οργανωμένους οπαδούς της ομάδας στο 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 που έλαβε χώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» παρουσία και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού εξήγησε στους φίλους της ομάδας του Πειραιά την θέση της ΚΑΕ και ότι έχει συμβεί το τελευταίο καιρό. Με ομόφωνη απόφαση λοιπόν οι Ερυθρόλευκοι δεν θα κατέβουν στο παιχνίδι της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ.

«Είμαστε μαζί σας και θα σας ακολουθήσουμε και στην Α2» είναι αυτό που βγαίνει μέσα από τη συζήτηση που είχε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού. Οι φίλοι των Ερυθρόλευκων δεν ανέχονται άλλο την κοροϊδία της ΕΟΚ και το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του τμήματος μπάσκετ και συμπλέουν απόλυτα σε όποια απόφαση-θεσμό πάρουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

Η ομάδα του Πειραιά αναμένει την απόφαση της Αδριατικής Λίγκας, ενώ έχει ωριμάσει για τα καλά το ενδεχόμενο της συμμετοχής στην Α2, έχοντας στο ρόστερ της παιδιά της Εφηβικής ομάδας και κάποιους από τους μεγάλους, που θα είναι βέβαια τελευταίες λύσεις στο ροτέισον της ομάδας. Μάλιστα δεν είναι απίθανο αυτή η ομάδα να έχει άλλον προπονητή, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα συμμετέχει κανονικά στην Ευρωλίγκα, γεγονός που επισήμανε και ο Τζόρντι Μπερτομέου από την Βιτόρια.

Κάποιοι δεν είχαν πειστεί για το #mexritelous που αποφάσισαν οι πρόεδροι των Πειραιωτών, αλλά τώρα το μόνο σίγουρο είναι πως θα το καταλάβουν μία και καλή, με το «10» προ ημερών να είχε προχωρήσει σε poll για το εν λόγω ζήτημα, με τον κόσμο να ψηφίζει την έξοδο της ομάδας από το πρωτάθλημα, ανεξάρτητα με τις κυρώσεις που μπορεί να ακολουθήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ