Η Ευρωλίγκα φταίει του Ιβάν που δεν βοηθάει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η Ευρωλίγκα φταίει του Ιβάν που δεν βοηθάει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, μέλος της ΚΑΕ της ομάδας τόνισε ότι ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να βάλει 15 εκατομμύρια αλλά δεν το κάνει γιατί δεν μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφαία τη τάξει διοργάνωση.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή ψυχορραγεί. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους 6 παίκτες που του έχουν απομείνει, με τα οικονομικά προβλήματα να λυγίζουν την ιστορική ομάδα, την ώρα που Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, αντιπρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, είναι στο… άρμα της ΕΟΚ και αναζητά τρόπους απλά να ακολουθήσει όσα τον προστάζουν να κάνουν.

Και σε όλα αυτά; Ο Ιβάν Σαββίδης. Με τα οικονομικά προβλήματα να γονατίζουν την ΚΑΕ και τις φρούδες ελπίδες να χρηματοδοτηθεί ο σύλλογος που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, βγαίνει προς τα έξω πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήθελε να δώσει 15 εκατομμύρια στην ομάδα και τον απέτρεψε η… Ευρωλίγκα!

Απίστευτο και όμως αληθινό σύμφωνα με τον Χρήστο Καραμπέρη, μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος τόνισε συνέντευξή του στον Metropolis ότι ο ισχυρός άντρας του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν βάζει χρήματα εφόσον δεν μπορεί η ομάδα να συμμετάσχει στο κορυφαίο επίπεδο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μας είπε “εγώ θα βάλω 15 εκατομμύρια και θα κάνω ομάδα πρωταθλητισμού. Αν κερδίσουμε το Πρωτάθλημα, θα παίξουμε στην Ευρωλίγκα;”. Και του είπαμε όχι. Και μας απάντησε «τότε γιατί να τα βάλω τα χρήματα». Θα πρέπει να δώσουμε 1 εκατομμύριο για wild card. Είπε ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Το μπάσκετ έχει φτάσει στον μεγαλύτερο βαθμό αναξιοπιστίας» τόνισε ο Καραμπέρης, ο οποίος συνέχισε ακολουθώντας την συνήθης τακτική της ομάδας του αναφορικά με την ΕΟΚ λέγοντας: «Βλέπω και τον κ. Μπερτομέου να βάλλει κατά του κ. Βασιλακόπουλου, ενός ανθρώπου που έχει βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ. Προσωπικά σαν άνθρωπος του μπάσκετ, θα ήθελα να συνεχίσει να βοηθά το τμήμα ο Ιβάν Σαββίδης, όχι να κάνει πρωταθλητισμό αλλά να μπορεί να διεκδικεί αυτά που θα μπορεί. Και να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι αυτή είναι η κατάσταση και δεν μπορούμε να πάμε παραπάνω. Για μια ομάδα πρωταθλητισμού χρειάζονται 15 εκατομμύρια ενώ για την τετράδα πλέον θέλεις μπάτζετ 2 εκατομμύρια. Τα χρήματα δεν είναι φασόλια. Οπότε θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι όσοι αγαπούν το μπάσκετ του ΠΑΟΚ ότι πλέον όλα είναι θέμα χρημάτων».

Η Ευρωλίγκα φταίει λοιπόν για όλα, την ώρα βέβαια που εάν θέλει όντως η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μπορεί να ενισχυθεί (με τα λεφτά του Ιβάν ή με όποιον άλλον τρόπο μπορεί) και να αγωνιστεί στο Eurocup, από το οποίο έχει την ικανότητα να βρεθεί στην κορυφαία την τάξη διοργάνωση. Ψιλά γράμματα για τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα το μπασκετικό τμήμα «πεθαίνει» αγωνιστικά και δεν βγαίνουν ούτε τα μικροέξοδα που έχουν οι Θεσσαλονικείς για την καθημερινότητά τους. Στο ελληνικό πρωτάθλημα που η ιστορία του συγκροτήματος του Ηλία Παπαθεοδώρου απλά είναι ένα ακόμα δείγμα του ότι κάτι στραβά πηγαίνει στο μπάσκετ της χώρας μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ