Τελικά ένιωσε αδιαθεσία ο Συμεωνίδης ή δεν ήταν ποτέ στην ΚΕΔ;

Τελικά ένιωσε αδιαθεσία ο Συμεωνίδης ή δεν ήταν ποτέ στην ΚΕΔ;

Σαν να μπερδεύτηκαν κάπως η ΚΕΔ με τον αρχιδιαιτητή, αφού στο πρακτικό της κλήρωσης για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος αναγράφεται πως ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε, ενώ σε νεότερες δηλώσεις του ο ίδιος τόνισε ότι έλειπε για δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Πως το έλεγαν στην παλιά ελληνική ταινία «Γρανίτα από μελάνι»; Α, ναι. «Να οργανωθούμε ρε παιδιά, να οργανωθούμε».

Κάποιος έτσι πρέπει να λένε και στην ΚΕΔ αναφορικά με την υπόθεση του Σπύρου Συμεωνίδη και για την υπογραφή που… εμφανίστηκε δύο μέρες αργότερα στα πρακτικά της κλήρωσης των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στα έγγραφα της ΚΕΔ που παρουσίασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, στα οποία υπάρχουν οι υπογραφές των 2 από τα 3 μέλη, αναφέρεται πως: «λίγο πριν εισέλθουν οι εκπρόσωποι των σωματείων για την διαδικασία της κλήρωσης, ο κ. Στέλιος Συμεωνίδης επικαλέστηκε αδιαθεσία και αποχώρησε».

Σήμερα όμως όπως «αποκάλυψε» η Δίκη ο Σπύρος Συμεωνίδης «διευκρίνισε ότι την ημέρα της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαιτησίας βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, μόνιμο τόπο κατοικίας του.

Δύο μέρες αργότερα ο κ.Συμεωνίδης μετέβη στην Αθήνα και υπέγραψε το συγκεκριμένο πρακτικό».

Τι από τα δύο ισχύει και ποιος ψεύδεται; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά σε αυτές τις περιπτώσεις, με τον Ολυμπιακό να περιμένει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ αναφορικά με το κύρος της κλήρωσης της τελευταίας αγωνιστικής, με την ΚΕΔ να εκτίθεται για άλλη μία φορά μέσω των ίδιων των εκπροσώπων της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ