Χολαργός: Αμφίβολος ο Γιάνκοβιτς, μοιρασμένες οι πιθανότητες

Χολαργός: Αμφίβολος ο Γιάνκοβιτς, μοιρασμένες οι πιθανότητες

Ο έμπειρος γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στον πρώτο αγώνα κι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην προλάβει το δεύτερο ματς με την ΑΕΚ.

Στο δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League έχει επικεντρωθεί ο Χολαργός, με τον Λυκογιάννη να περιμένει από τους τους παίκτες του να δείξουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και να παλέψουν για το 1-1.

Ο προπονητής του Χολαργού καταστρώνει τα σχέδιά του για τη δεύτερη αναμέτρηση με την Ενωση, σε έναν αγώνα στον οποίο είναι πολύ πιθανό να μην έχει στη διάθεσή του τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Ο έμπειρος γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στον πρώτο αγώνα κι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην προλάβει το δεύτερο ματς.

Ο 29χρονος άσος τις τελευταίες ημέρες υποβάλλεται σε ειδική θεραπευτική αγωγή και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα αποφασιστεί εάν θα λάβει μέρος στη μεγάλη μάχη με την ομάδα του Λούκα Μπάνκι. Ο προπονητής του Χολαργού μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι που θα κοιτάξουμε να το ευχαριστηθούμε όσο γίνεται περισσότερο, με αυτό τον τρόπο το αντιμετωπίζουν όλοι στον οργανισμό του Χολαργού. Αυτά τα παιχνίδια των playoffs με την ΑΕΚ αποτελούν μια ανταμοιβή των κόπων για ότι πετύχαμε όλη την χρονιά και όλοι θέλουν να τα ευχαριστηθούν μαζί με τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο για να μας στηρίξει για άλλη μια φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ