
Συγκινητικές στιγμές στην Τούμπα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης της Εθνικής με τη Γερμανία καθώς οι δυο Ομοσπονδίες τίμησαν τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Τη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ τίμησαν η ΕΠΟ και η Γερμανική Ομοσπονδία πριν τη σέντρα της αναμέτρησης της Ελλάδας με τα «πάντσερ» για την 4η αγωνιστική του Nations League στην Τούμπα.
Ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο ομόλογός του από πλευράς Γερμανίας κατέθεσαν στεφάνια μπροστά από το μνημείο που έχει στηθεί στη Θύρα 4, τόσο για τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών πριν από 27 χρόνια όσο και για εκείνους στη Ρουμανία λίγους μήνες πριν.
Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο Τζα’Βιερ Φράνσις που διέλυσε τον Άρη (vid)
Η ανάρτηση της ΕΠΟ:
«Τιμούμε τη μνήμη τους. Δεν ξεχνάμε.
27 χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο στα Τέμπη, καθώς και το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Ρουμανία τον περασμένο Ιανουάριο, οι Πρόεδροι των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών Ελλάδας και Γερμανίας τίμησαν τη μνήμη των 13 οπαδών του ΠΑΟΚ που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.
Η μνήμη τους θα παραμένει ζωντανή».



















